pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
3rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja yhdistä kuivat aineet. Lisää pikkuhiljaa varovasti sekoittaen jauhoseos taikinaan. Paista 225 asteisessa uunissa n. 8-10min.
Kaakaokreemi;
125g pehmeää voita
4dl tomusokeria
n.3 rkl kaakaojauhetta
1-2tl vaniljasokeria tai tilkka vanilja-aromia
125g pehmeää voita
4dl tomusokeria
n.3 rkl kaakaojauhetta
1-2tl vaniljasokeria tai tilkka vanilja-aromia
Vatkaa pehmoinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi ja lisää kaakaojauhe sekä vanilja vielä vatkaten.
Levitä täyte valmiin, jäähtyneen torttupohjan päälle siten, että rullaat tortun pitkältä sivulta. Jätä loppupäähän pari senttiä ilman täytettä, näin täyte ei tule yli :) Rullaa torttu leivinpaperin sisään tiukaksi kääröksi ja laita jääkaappiin tekeytymään hetkiseksi. Halutessaan tortun voi myös kuorruttaa kermalla, sokerimassalla tms.
Mitä kaakaojauhetta laitoit kreemiin
VastaaPoistaEntä kääretorttuun?