maanantai 20. elokuuta 2012

Mangorahka

Suussasulavan pehmeä, miedon vaniljainen mangorahka on oikein mainio jälkiruuaksi tai välipalaksi. Kakun täytteeksikin siihen lisää liivatteita. Tai vaihtoehtoisesti voi valmistaa hyydytetyn jälkiruuan. Variaatioita on monia ;)

1 prk vispikermaa
1 prk maitorahkaa
1 tlk säilykemangoja
1 tl vanilja-aromia
sokeria maun mukaan
(4 liivatelehteä, 3rkl vettä)

Vatkaa kerma tykyksi vaahdoksi ja lisää siihen maitorahka ja mausta vanilja-aromilla ja sokerilla. Soseuta mangopalat tehosekoittimessa tai erittäin hyvä vaihtoehto on tupperin yrttileikkuri jota itsekin käytin ja tuloksena oli samettisen sileä sose. Lisää mangosose rahkaseokseen ja maistele ja maustele sokerilla ja lisää halutessasi liotetut, kiehuvaan veteen sulatetut liivatteet ja sekoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti