Tämä ohje on suoraan kopioitu Myllyn Paras-sivuilta. Ohjeella syntyy herkullisia aitoja amerikkalaisia pannukakkuja ja lisäilemällä esim. mustikoita tai suklaahippuja taikinaan saat vaihtelua :)
n. 15kpl aidon amerikkalaisen pannukakun kokoisia, tai n. 30-40 pientä pannukakkua.
3 munaa
2-3 rkl fariini- tai tummaa sokeria tai juoksevaa hunajaa
5 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
2-3 rkl fariini- tai tummaa sokeria tai juoksevaa hunajaa
5 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
½ tl suolaa
2-3 dl maitoa
2 dl piimää tai kermaviiliä
½ dl voisulaa tai öljyä
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja nesteitä, niin että saat paksun pannaritaikinan.
Paista pienellä munakas- tai blinipannulla paksuja, vajaan yhden senttimetrin paksuisia lettuja. Kuumenna pannu ensin kunnolla ja laske sen jälkeen levyn tehoa asentoon 1-3, sillä taikinassa on sokeria, joka ottaa väriä helpolla. Käytä paistamiseen rasvaa.
Alkuperäinen ohje täällä.
2-3 dl maitoa
2 dl piimää tai kermaviiliä
½ dl voisulaa tai öljyä
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään, lisää vaahtoon vuorotellen jauhoseosta ja nesteitä, niin että saat paksun pannaritaikinan.
Paista pienellä munakas- tai blinipannulla paksuja, vajaan yhden senttimetrin paksuisia lettuja. Kuumenna pannu ensin kunnolla ja laske sen jälkeen levyn tehoa asentoon 1-3, sillä taikinassa on sokeria, joka ottaa väriä helpolla. Käytä paistamiseen rasvaa.
Alkuperäinen ohje täällä.
Tavallisia pannukakkuja ja alla taikinaan sekoitettu wiener nougat crushia :o)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti