maanantai 17. syyskuuta 2012

Banaanikakku / Banaanimuffinsit

5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
2 dl kermaa
3
munaa
2-3 dl banaanisosetta (2-3 isohkoa banaania)
dl voisulaa


Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Banaanisose kannattaa tehdä esim. sauvasekottimella, jolloin sose on melko löysää.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla 50-60 min. Anna kakun jäähtyä vähintään 10 min ennen kumoamista.
Kakkutaikinasta voi valmistaa myös muffinseja; jaa taikina muffinssivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.Koristele haluamallasi tavalla.

(Kuva tulossa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti